Rólunk

Sportegyesületünk 1983-ban alakult, melynek vezetője Mártha János sensei (5.dan). Edzéseinken a tradicionális Shotokan Karate stílust gyakoroljuk szervezett formában a Magyar JKA Karate Szövetség tagjaként.

Fontosnak tartjuk, hogy a karate gyakorlásának ne csak a sport és az egészségmegőrzés legyen a célja, hanem hogy a japán harcművészetek szellemisége, erkölcsi és morális értékei a mindennapi életünk részévé váljanak.

Minden évben lehetőségünk nyílik arra, hogy a JKA Szervezet által delegált japán származású instruktoroktól, tehát a leghitelesebb forrásból frissítsük és mélyítsük el tudásunkat, tökéletesítsük ismereteinket és ezáltal edzőink oktatói tevékenységének minősége is folyamatosan fejlődjön céljaink elérése érdekében.

Egyesületünk fennállása alatt, Szövetségünk versenyein számos versenyzőnk ért el kimagasló nemzeti és nemzetközi eredményeket, melyeket Tárnok település polgármestere és Érd Megyei Jogú Város polgármestere is több alkalommal elismert, mindamellett, hogy díjazott sportolóink kiváló tanulók is egyben. Örömünkre szolgál, hogy a Magyar JKA Karate Szövetség válogatott keretében is van sportolónk, mely kitűnő visszaigazolása tevékenységünk eredményességének.

Edzéseinket csoportbontásban tartjuk, hogy klubtagjaink a korosztályuknak és tudásuknak megfelelően tudják gyakorolni a shotokan karatét.

Elérhetőségek

Vezetőedző Mártha János
Edző Zsuppán József
Telefon Mártha János +36 20/975-1634
Zsuppán József +36 20/939-4877
Email tarnokikarateklub@gmail.com
Honlap http://www.tarnokikarateklub.hu
Facebook TárnokiKarateKlub