Csak óvatosan – Balesetmentes nyári szünidőt mindenkinek

“A járványveszély csökkenésének és az iskolai vakációnak köszönhetően szabadabban közlekedhetünk. Ezzel azonban a balesetek száma is nőhet. Annak érdekében, hogy minél kevesebb sérülés vagy éppen halálos tragédia következzen be, ingyenes letöltésre felajánlom négy, gazdagon illusztrált baleset- és bűnmegelőző könyvünket.*

(A Papa és unokái szépirodalmi formában megírt tanulságos történeteinek szakmai támogatói az ORFK OBB és az NBT munkatársai voltak.)

….minél kevesebb síró gyerek és szülő feketítse be a nyarunkat az esetleg bekövetkező balesetek miatt.

Védjük meg azokat, akikért felelősséggel tartozunk!

Köszönettel, tisztelettel: Nógrádi Gábor író”

Nyeregbe, srácok!: http://bit.ly/nogradi_nyeregbe (A kerékpározás veszélyei) *

Hova nézel, Papa?: http://bit.ly/nogradi_hova_nezel_papa (A mobilozás kockázatai.) *

Tolvaj! Tolvaj!: http://bit.ly/nogradi_tolvaj_tolvaj (Bűnmegelőzés.)

Vigyázz otthon! https://nogradi.hu/…/Nogradi_Gabor_Vigyazz_otthon.pdf

* Nógrádi Gábor – Cakó Ferenc

„Tisztelt Felhasználók!

A pandémiás időkben felértékelődtek a közvetlen kontaktus nélküli számlázási és fizetési megoldások. Az Érd és Térsége Víziközmű Kft. örömmel tájékoztatja Önöket,  hogy 2021 áprilisában társaságunk elindította a  PDF számla szolgáltatást. Ennek lényege, hogy a Önnek lehetősége van a vízdíj számláját közvetlenül az Érd és Térsége Víziközmű Kft-től e-mailben kézhez kapni, és ehhez nem szükséges a Díjnet Zrt. által működtetett rendszerhez történő csatlakozás, újabb felhasználónév/jelszó páros megjegyzése.

Nagyon fontos megjegyeznünk, hogy a PDF számla nem minősül hiteles elektronikus számlának, hanem papír alapú számlának minősül.

Az így kézhez kapott PDF számlát elmentve/kinyomtatva, a hagyományos postai csekk kivételével bármely fizetési móddal kiegyenlítheti.

Az igényléshez szükséges nyomtatványt https://www.erdivizmuvek.hu/ugyfelszolgalat/letoltheto_dokumentumok/  oldalról letöltheti.

Kérjük az igénylőlapot alapos áttanulmányozás után kizárólag elektronikus úton juttassa el Társaságunkhoz (ugyfelszolgalat@erdivizmuvek.hu).

Hamarosan lehetőség lesz az ÉTV elektronikus ügyfélszolgálati felületén történő igénylésre is.

(A 2013. óta elérhető Díjnet e-számla szolgáltatás  természetesen továbbra is változatlanul igénybe vehető.)

 

Üdvözlettel: Érd és Térsége Víziközmű Kft. Ügyfélszolgálata”