Tárnoki Katlan

Elérhetőségek

Nyitva tartás: Minden nap 15.00 – 22.00
Telefon: 0620/496-6764
Cím: 2461 Tárnok, Rákóczi út 81/A
E-mail: info@katlan.hu
Honlap: www.katlan.hu
Facebook: Tárnoki Katlan

Tárnokon, fedett- fűtött, műfüves kispályás labdarúgópályával, két gurítóteres bowling pályával, légkondicionált rendezvény- és konferencia teremmel, tükrös gyakorló teremmel és büfével várjuk a kikapcsolódni és sportolni vágyókat! (1200 nm-es aszfaltozott parkoló a területen belül.)

Minden időben jó körülmények között! Lehet nappal vagy éjszaka, szakadhat az eső, fújhat a szél, tűzhet a nap – nálunk ez nem okozhat gondot – az 1500 nm-es fedett létesítményünkben. A csarnok oldalfalai 2,5m magasságig eltolhatóak, így a levegő mindig mozog és nem süti a fejed a nap, nem esik rád az eső, vagy a hó.


Fedett - Fűtött Labdarúgó Pálya

20 x 40 méteres műfüves labdarúgó pálya (palánk nélkül), ízületkímélő (63 mm hosszúságú műfű) nézőtér lelátókkal, V.I.P lelátó, távirányítóval vezérelhető eredményjelző, rendszeresen karbantartott műfű, pályával egy légtérből nyíló- zárható öltözők saját zuhanyzókkal és wc-vel, 4 öltöző + 1 bírói öltöző.

Szolgáltatásunkat 20 x 40 méteres műfüves, 3 x 2 méteres kapukkal ellátott pályán nyújtjuk. A műfű 4. generációs, 63 mm hosszú, mono (egyedi) szálakból épül fel. A szálak kialakítása íves, középen egyedi megerősítéssel rendelkezik, mely biztosítja a természetes fűhöz való hasonlatosságot. További hasonlatosság a műfű színében a fűzöld és olajzöld színű szálak keverése, mely kinézetre is hasonlóságot eredményez.

Fontos szempont volt a megfelelő (és nem túlzott) rugalmasság kialakítása, mely a kispályákon szokásos 25-50 mm-es fű hosszúság helyett a pályánkon 63 mm, így a feltöltő anyagok megfelelő arányával beállítható a megfelelő rugalmasság, mely nem veszi túlzottan igénybe az izületeket.

Az eredeti műfű 2018 nyarán kompletten cserére került, hogy az elvárt és folyamatos megfelelő minőség továbbra is biztosítható maradjon. Ekkor a festett vonalak beszőtt típusúre kerültek cserére, mellyel a vonalazás folyamatos karbantartása a nullára csökkent.

A labdarúgó pálya vonalain kívül mindegyik oldalon 50-50 cm fű telepítésre került, a partvonal mellett történő csaták veszteseinek sérülésveszélyének csökkentésére.

A csarnok tolóajtókkal, valamint gerinc szellőztető profilokkal van felszerelve, így a nyári meleg napokon is biztosítható a „szabadtéri labdarúgás” öröme, esők nélkül.

A pálya megvilágítása 400 W-os fémhalogén lámpatestekkel történik (beépített teljesítmény ~13 KW), melyek mechanikai védőráccsal ellátottak, és rendelkeznek labda fennakadás elleni védelemmel.

A téli használatra gázüzemű, alacsony felületi hőmérsékletű sötéten sugárzó hőszalag került beépítésre 6m magasságban, a hossztengellyel párhuzamosan, hogy ne csökkentse a rendelkezésre álló teret.

A csarnok belmagassága a szokásosnál kb 1m-el magasabb, hogy a kirúgások, átívelések kevesebbszer akadjanak el a tetőszerkezeten (belső gerincmagasság ~9,5m).

A pálya nézőtérrel ellentétes oldalfalán elhelyezésre került egy eredményjelző berendezés, mely segíti a bírók munkáját, a játékosok és nézők tájékoztatását, mely távirányítóval vezérelhető.


Büfé és Bowling Pályák

A Tárnoki Katlan fogadó terében található a büfé, valamint innen nyílik a két gurítóteres bowling pálya rendszer.

10 x 10 méteres területen történik a vendégek kiszolgálása. Az igényesen berendezett légkondicionált és családias hangulatú terem 40 fő befogadására alkalmas.

Helyszín alkalmas magán rendezvények, születésnapi party-k, bowling tornák megrendezésére, igényre szabott szolgáltatásokkal.

A Bowling pálya Vilati gyártmányú, köteles pálya, mely kezelőszoftvere és elektronikája (Cubica) a közelmúltban került felújításra/cserére.

Tükrös Rendezvény és Konferencia Terem

A Tárnoki Katlan emeleti részén kialakításra került egy 11 x 7 méteres, parkettázott, esztétikus kialakítású, magas légterű terem.

A terem oldalfalán 9 x 2 méteres tükör került felszerelésre, LED beépített világítással.

A teremből mosdó és női-férfi wc nyílik. Kapcsolódó helység egy sportszerraktár, valamint a helységből nyíló öltöző, két zuhanyzóval, mosdóval és wc-vel.

Beépített hangosítás (CD/DVD, Rádió, AUX, bluetooth, keverő, aktív hangfalak (4 db (300W/db)), légkondicionálás, vezetékes és vezeték nélküli internet, TV antenna- és telefonhálózat található.

A tükrös terem alkalmas sportoktatás, valamint rendezvények lebonyolítására.

A helyiségben maximum 16 asztal, és/vagy max 100 tárgyalószék elhelyezhető.

A teremből nyíló Klub szoba alkalmas kiegészítő tevékenységekhez (étkeztetéshez, italokhoz, külön egyeztetésekhez).