Rólunk:

Egyesületünk 2007-ben, az akrobatikus rock and roll és a sporttánc népszerűsítése és oktatása, valamint az érdi sportolási lehetőségek bővítése céljából alakult Sárdi Adrián vezetésével. Az évek során egyre több családhoz és gyermekhez jutott el a Masters Tánciskola híre, a kimagasló színvonalú táncoktatás és elért eredményeknek köszönhetően. Évről évre sok lelkes tanítvány érkezett hozzánk, és több elszánt edző is csatlakozott csapatunkhoz. A hétköznapok alkalmával, több helyszínen – Érd, Diósd, Tárnok, Sóskút, Martonvásár, Őrmező – zajlanak edzéseink óvodás kortól a felnőtt korosztályig. Tárnokon immáron egy évtizede vagyunk jelen, a településen képzett akrobatikus rock and roll táncosaink azóta hazai és nemzetközi szinten is olyan eredményekkel büszkélkedhetnek, amelyek méltán öregbítik Tárnok hírnevét.Klubunkban minden gyermek, óvodások és iskolások számára egyaránt lehetőség nyílik, hogy kipróbálják magukat ebben az izgalmas és látványos sportágban, a tánc világában, hobbi és versenyző szinten egyaránt. Edzőink által nyújtott szakértelemmel, színvonalas és játékos foglalkozások alkalmával adjuk át tanítványainknak a táncsport és a mozgás, valamint a közösséghez való tartozás szeretetét és fejlesztjük mozgásukat.


Rozgonyi Ágnes
Edző – Masters SE
+3630/561-3388
rozgonyi.agnes@mastersse.hu

Kiskorom óta a rocky világában élek. Eleinte hobbi volt számomra, majd szenvedéllyé, végül a hivatásommá vált a tánc. Így 2009-ben elvégeztem a sportoktatói tanfolyamot akrobatikus rock and roll szakirányon. Én is, mint minden kisgyerek, először házi bajnokságokon indultam, majd az idő előrehaladtával jutottam el csapatommal területi versenyekre, később országos és világbajnokságokra. Számomra a külföldi megmérettetések voltak a legemlékezetesebbek, azok közül is 2009-ben a németországi Döbelnben megrendezett Európa-bajnokság, ahol felnőtt nemzetközi nagyformációs kategóriában 4. helyezést értük el Acro Sokk nevű csapatommal.

A jó kedv és a szórakozás garantált nálunk, úgyhogy ne habozz, gyere és csatlakozz a Masters SE csapatához!

Célom, hogy megszerettessem a gyermekekkel a mozgást és a táncot, ezáltal pedig jó eredményekhez és szép élményekhez segítsem hozzá őket.