Önnek biztonság, nekünk hivatás!

Több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk riasztó, kamera és kaputelefon rendszerek tervezését, kivitelezését. Ingyenes helyszíni felmérést és ingyenes árajánlatot, valamint a távfelügyeleti szolgáltatásra kötésben teljes körű ügyintézést biztosítunk. Prémium minőségű eszközeink hosszú évek óta bizonyítanak a magánszférában, vállalkozásoknál és közintézményekben egyaránt.

Elérhetőségek

Telefon 0670/630-3538
Honlap www.rinosec.hu
E-mail rinosec@gmail.com
Facebook RinoSec

Amire tőlünk számíthat:

1. Szakértői munka garancia: Biztos lehet benne, hogy a tőlünk érkező szerelő végzettségét és szaktudását tekintve is felkészült a szakszerű munkavégzésre.

2. Tiszta munka garancia: Felelősséget vállalunk a rendszer kiépítésnél a munkamenetből adódó sérülések, koszolódások helyreállítására. Lesz, és megóvjuk Önöket a felesleges aggodalmaktól.

3. Garancia=Biztonság: Az általunk telepített rendszerek minden alkotóeleme megbízható gyártótól származik, magyarországi szervízháttérrel rendelkező, kiváló minőségű eszköz.

4. Esztétikai garancia: Mi minden esetben olyan technikákkal és módon oldjuk meg a feladatainkat, ahogyan azt saját otthonunkban is szívesen látnánk vissza.

5. Minimális szerviz igény: A telepítés után nem fordulhat elő, hogy plusz díjakért rendszeresen eszközöket kelljen cserélni a folyamatos non-stop használat mellett.


Referenciák

Wifi átjátszó + 2 db IP térfigyelő kamera

Logisztikai csarnok Hikvision kamera rendszere

Családi ház széles látószögű kapufigyelő csőkamerája

Érintőképernyős beltéri kaputelefon egység és LCD kijelzős riasztó kezelőpanel

Érintőképernyős riasztó kezelő egység

Comelit kültéri kaputelefon egység